Dienstverlening

Advies, Corporate Finance, Management, Participatie, Support

Branche

Vastgoed

Jaren

2012

In opdracht van een middelgrote projectontwikkelaar / belegger vervult KERN MANAGEMENT + ADVIES de rol van Financieel Vastgoed Regisseur (Real Estate Restructuring Officer) voor een binnenstedelijk herontwikkelingstraject dat al averij heeft opgelopen. Als regisseur doen wij meer dan alleen het projectmanagement. Wij voeren de regie – het samengaan van project-, programma- & procesmanagement. Regievoering betekent hier koorddansen: het in balans houden van totaal verschillende agenda’s die deels hard zijn (technisch, financieel, publiekrechtelijk, economisch) en deels zacht (politieke doelen, architectonische uitdagingen).

De werkzaamheden gaan dus verder dan op procesniveau de besluitvorming faciliteren en vervolgens formaliseren. Er moet simultaan op meerdere borden tegelijk worden geschaakt. Het is noodzakelijk dat situaties snel worden ingeschat en dat drie stappen vooruit wordt gedacht.

In nauwe samenwerking met de opdrachtgever bepalen wij het “momentum” waarop wie met wie aan tafel gaat zitten en waarover de onderhandelingen op dat moment moeten gaan. Wij onderhouden een duurzame samenwerking, neutraliseren irritaties (teamspirit) en tonen waar nodig doortastend leiderschap. Hierdoor maakt KERN MANAGEMENT + ADVIES het verschil.

In opdracht van
In samenwerking met